Kissförbud för fönstertittare!, Banditos & Kiss

Lyckligtvis finns det sådana som gärna vill sitta på fönster- och mittenplatser på våra flygplan. Dock har de här individerna fått för sig att de både kan ha utsikten och toalettbehörighet. Det går naturligtvis inte för sig. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot toalettbehörighet för resenärer med annat än gångplats! Det är tveklöst individens sak att tänka på ja ni vet vad innan den tar plats i fordonet och har den en gång tråcklat sig in iflygbild sitt hörn på flygetyget ska den förbli sittande till dess yttre sittande resenärer vid framkomst lämnar sina platser. Den som trotsar sund förnuft, god etikett och den kommande lagstiftningen och tränger sig ut under pågående resa, och särskilt då detta sker när yttre sittande medpassagerare har fullt upp med datorer, kaffemuggar och tilltugg, ska omedelbart omhändertas av för ändamålet nyansatta kabinvaktmästare som snarast förpassar de störande elementen till i anslutning till bagageutrymmet inredda kloakutrymmen till vilka man kommer via en fallucka och endast kan ta sig ut genom att låta sig falla ner genom en dörr i planets botten som öppnas först då planet är lyckligt anlänt till sin slutdestination och i samband med rengöringen av flygmaskinens sanitära utrymmen.

BanditosKiss.

5 svar på ”Kissförbud för fönstertittare!, Banditos & Kiss

  1. Hej, vi är några här hemma i Sverige som är grymt nyfikna på ditt senaste besök på Abdyika i Bulgarien.
    Hoppas det kommer lite uppdateringar på bloggen!

    Vänlig hälsning
    Joakim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *