Förbud mot dumsnuttssjungande på TV!

I grunden kan det vara så att det här förbudskravet grundar sig på en djup avundsjuka på att vissa får betalt för att vara med på TV och sjunga falskt med veka röster emedan andra i egna ögon mer välförtjänta inte får det, ungefär som den stora orättvisa som ligger i att somliga vinner på Postkodlotteriet bara för att de bor medan andra inte gör det (här invänder alltid en viss närstående, dominant kvinna att man inte bara måste bo på en viss adress – hur dumt är inte det??? – man måste även ha en lott för att kunna vinna ungefär som om man måste ha en biljett för att få åka med eller släppas in när det går att gratisåka på tricken och planka in på folkparken, ja, det är rena snarvlet från hennes sida), men det hindrar inte att följande förbudskrav är synnerligen påkallat ity nu får det vara nog med vek falsksång framförd av betalda och irriterande lyckostar.

Om någon svävar i tvivelsmål om hur illa det här är kan den ta sig en funderar på hur tilltalande det är när en reklambyrå och dess uppdragsgivare på fullt allvar i en reklamfilm ställer upp en gospelkör som sjunger typ ”Nu är det fredagsmys” medan en konstig figur med barnvagn går förbi, ser förvånad ut och småsjunger ”E de verkligen sant?”. Det är just det där sista vi ska förbjuda. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot dumsnuttssjungande!

Den som inte kan hålla emot längtan efter femton pinsamma sekunder i rampljuset ska dels tvingas betala sitt arvode till Staten, dels beläggas med evigt sångförbud på offentlig plats. Beträffande reklambyrån som utsätter tilltänkta konsumenter för dumheter av så här stor omfattning ska ansvariga medarbetare och företagets i fråga styrelse låsas in på tukthus i av rättsväsendet fastställd lämplig tid och då i en cell där Bella Bimba med Bibi Johns spelas non stop.

Den som nu ytterst ligger bakom alltihop, alltså reklambyråns uppdragsgivare, ska drabbas av omedelbart näringsförbud och ett tio års långt deltagande i Paradise Hotel.Bibi Johns

4 svar på ”Förbud mot dumsnuttssjungande på TV!

 1. ”… och ett tio års långt deltagande i Paradise Hotel.”

  Nänä. Detta torde, med till visshet gränsande sannolikhet, vara förbjudet i Genevekonventionen. (jfr även Haagkonventionen från 1899) :

  Del II. Human behandling
  Artikel 4 – Grundläggande garantier, punkt 2:
  ”a) våld mot personers liv, hälsa och fysiska
  eller mentala välbefinnande…”

  Rätt skall vara rätt.
  Jag menar bara, ”Paradise Hotel”… *HU*

  I sak däremot, bifaller vi starkt förslagsställarens förbudsönskan.

  • Hm, vi vill på intet vis framstå som inhumana och ståendes vid sidan om Genevekonventionen, eller, för den delen, Haagkonventionen, låt vara att frestelsen stundom är hart när oemotståndlig, men rätt ska vara rätt, låt oss kasta de osaliga stackarna till lejonen istället!

 2. Nu vill jag på intet vis spela djävulens advokat men lejon är en bristvara i den värld vi nu lever i.

  Om det djärves mig att föreslå någonting skulle det vara att komplettera denna vilddjurets lista med såväl björn som bjärv. Kanske rent av med ett stim pirayor.

  Att tillfredsställa dessa djurs näringsbehov torde dessutom vara en Gud-i-behaglig gärning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *