Nu har det igen! Den här gången är det Basset’s som pådyvlar oss godiskonnässörer ett av oss icke efterfrågat nytt recept innebärande att smågodiset ändrat karaktär och tagit av i en riktning som går stick i stäv med vi konsumenter vill ha. Kort sagt har Basset’s förstört sina vingummin. Förra gången var det Malaco som körde sina snablar i botten och nu är det alltså Basset’s som ödelägger sina vingummin. Det måste bli ett slut på de här övergreppen på god smak och de här angreppen på allt som heter ordning och reda! viniferat kräver ett omedelbart förbud mot nya godisrecept! Den som vill förändra smaken på ett godis ska vara tvungen att först få till en folkomröstning som måste utfalla till producentens fördel för att denne ska få ändra på ett existerande godis – undantag från detta kan få förekomma i ömkande fall som lakritsbåtar utan stuns och alltför syrliga, gula tabletter i Piggy eller Skittles som den utrikiska kopian så korkat kallas. Den som bryter mot det nya förbudet och ändrar ett recept utan föregående seger i en folkomröstning ska efter lämplig tid på tukthus dömas till tre års samhällstjänst varefter den kan anses ha sonat sitt brott. Ett varningens finger dock: återfallsförbrytare på området nya godisrecept ska dömas till livstids tukthus på vatten och stunslösa lakritsbåtar.KC. PG. DB. Samt sorgesam förändringsmusik som väl illustrerar känslorna hos den som utsätts för ett oönskat nytt godisrecept.
Skandal. Kris! Hur tänker dom? Hur kan man ändra ett vingummande koncept? Varför har detta inte slagits upp av Kvällspressen? Tack för att du ligger i framkant och håller oss HRs uppdaterade.
Verkar som Ahlgrens Bilar fattat hur man ska göra. Original är original sedan kan man alltid komplettera med diverse tillbehör.
Vilken musik! Härligt!
Ja, det är tur att vi har vinifierat när kvällspressen sviker.
Nå, nu har ju även Ahlgrens bilar ändrat recept.
Detta gäller nu:
”glukossirap, socker, vatten, stärkelse, gelatin, invertsockersirap, syra (E270), surhetsreglerandemedel (natriumlaktat), vegetabiliska oljor (palm, palmkärna, kokos), aromer, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämnen (E141, E120).”
Detta gällde för ett tag sedan:”
Socker, glukos-fruktossirap, vatten, gelatin, majsstärkelse, syra (E270)
,vegetabilisk olja, arom, ytbehandlingsmedel, färgämnen (E141 E120)”
Ahlgrens bilar smakar numera som vilken random skumtomte som helst. Vet inte om jag bara hade otur senast jag köpte bilarna, men…
Håller med dig, och som just smaken varit avgörande för bilarnas succé är detta förmodligen början på ett utdraget slut för dess framgångar. Enligt uppgift från en person som arbetat med att bygga produktionslinit iLjungsbro (där bilarna nu görs) är det t o m svårt att åstadkomma identiska produkter/smaker på två linor i samma fabrik – att flytta produktionen är ändå svårare. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/stangs-i-borjan-av-2014-cloetta-lagger-ner-i-gavle