Post Nord skickat skor stenen mig

Fick ett mail från Post Nord Sverige. Post Nord ni vet, inte PostNord. Av mailet framgick ”Kurir var oformogen att leverera ett paket…” Men bara jag klickade på ”Skriv paket information och ga till narmaste filialen” skulle nog allt ordna sig och bäst var det för om jag inte hämtar paketet inom 16 dagar har ”Postnord ratt att krava ersattning fran dig – 64 kronor for varje dag for paketet lagring”.postnordMen vänta nu! Något mystiskt är det allt med den där texten! Ser ni att Post Nord skrivits ihop till Postnord? Ett fa talt miss tag! Vem skri ver väl i hop ord nu för ti den? Kollade därför upp avsändaren som, om man klickade på avsändaren, visade sig inte alls vara Post Nord Sverige utan kaminomarkis.se – specialist på skorstenar, kaminer, solskydd och markiser.postnordAha! Men då förstod jag. Kaminomarkis har skickat mig en skorsten. Klart jag måste hämta ut den även om det är lite bökigt det där med närmaste filial. Rent krasst bör väl det vara Posten Kirseberg på Vattenverksvägen 15 i Malmö. Få se, om jag sätter mig i bilen nu och bränner på nonstop så är jag där om ett dygn. Gott, då kommer inga 64 kronor om dagen krävas för paketet lagring.

Marvelettes. Dick van Dyke & Julie Andrews.

4 svar på ”Post Nord skickat skor stenen mig

 1. ? Det för färliga är, att så där skriver normal begåvade (?) svenska jour nalister. Nu mera. Mera och mera.

  • Det sägs att över tid har saker och ting ut vecklats så att o betald över tid blivit ett allt vanliga re be grepp och var dags problem och då blir mer hafs jobb å stad komna och det be rör så väl liv et inom sko lan som inom media och så är väl folk mindre väl be tänkta i allmän het och som de unga ät er mindre bäck öring och annan in sjö och havs fisk och mer kadaver mjöl i sina ham burgare och sitt nöt kött och mer växt skydds med el i sina grön sak er är de inte så klar tänk ta all tid.

   Det är en under bar e motion att få ned göra med människor med fallen het för sär skrivning på det där vis et. Tack broder Montanus för att du satte mig på spår et!

 2. Tyvärr måste jag göra Mr T besviken. Men bättre lite besviken nu än mycket besviken när ni anländer trött och sliten efter en månghundramilafärd, till Malmö (Parkernas stad). Eder utsände i den vackra staden känner därför att en s.k. liverapport kan vara på sin plats.

  Posten på Kirseberg är numera inhyst i lilla Folkets Livs å den angivna adressen. Med till visshet gränsande sannolikhet torde en skorsten inte kunna härbärgeras på deras diminutiva Ankommande Post-hylla.

  Utlokalisering av posttjänster är numera regel i gamla Sverige. Livsmedelsaffärer och cykelreparatörer är bättre skickade att ta hand om vår post. Man kan därför säga att Postkontor numera är post kontor.

  Måhända anser postnord att privatkunder är ett onödigt störmoment i deras verksamhet.

  Sic Transit Gloria Mundi.

  • Ack, denna värdefulla information nådde oss då klockan redan var slagen! Efter att ha kört non-stop i ett dygn utan mat och blott en kort paus för att lätta på trycket i höjd med Hockenheim och därefter förgäves ha sökt efter postkontoret Kirseberg måste vi erkänna att vi var så utom oss att vi plockade med oss första bästa skorsten – det blev den på gamla Mazetti-huset – och körde hem med den. För att allt skulle gå rätt till lämnade vi en lapp där skorstenen på Mazetti-huset tidigare stått och förklarade situationen och hänvisade den som eventuella skulle sakna skorstenen till Post Nord och kaminomarkis-se.

   In aequitate et in tempo post Posten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *