Sveriges Domstolar italienska!

Nu har globaliseringen gått för långt! Sveriges Domstolar är italienska! Vad gör regeringen, vad gör oppositionen, vad gör pressen, vad gör Dan Eliasson? Har precis fått ett mail frånSveriges Domstolar Sveriges Domstolar där jag ombeds gå till domstolens webbplats och bekräfta att jag kommer till min rättegång och det kan jag väl göra men när jag kollar vem som skickat mailet visar det sig vara luisaconz@notaiopoma.it och jag inser, precis som alla vakna HR nu insett, att Sveriges Domstolar är italienska! När, hur och vem sålde ut vårt rättsväsende? Känns som att vi har en ny Nuon-skandal här. vinifierat kräver att KU snarast kallar ledamöterna i HD, justitieministern, Maud Olofsson och Dan Eliasson till förhör. Är det här ytterligare ett exempel på att media tiger ihjäl samtiden??? Sist men inte minst: vem står för tolken jag kommer att behöva vid min rättegång? Känns ensamt och tomt detta.Giovanni Capurro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *