Allt bra med Panama

Det bästa med Panama-läckan är att det visar sig att allt gått rätt till. Alla som agerat där borta har följt lagen till punkt och pricka – detta oavsett om vi talar banker, regeringschefer, vapenhandlare eller maffiosos. Skönt! Därför att för en kort stund kunde ju kreti och pleti få för sig att det måste vara något fuffens eller i vart fall tjuv- och rackarspel om man gör sig besväret att slussa sina pengar till Panama.Panamahatt

Det enda sorgliga är att det samtidigt verkar som om en del blivit utsatta för identitetskapningar av Panama-folket och andra. Fy! Som den här svenska affärsmannen vars identitet stulits och används till att signera diverse papper och transaktioner. I värsta fall kan någon också ha använt hans kreditkort till att köpa elektroniska prylar och apparater på olika håll i världen, så som det brukar ske då man blir av med sitt kreditkort. Förhoppningsvis har han kollat den saken och förhoppningsvis står det inte länge på förrän polisen får tag i de gemena ligisterna som i lönndom för över intet ont anande människors pengar till Panama.Herb Alpert & Tijuana Brass

Tijuana Brass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *