Elise Karlsson: Linjen

Underfundigt underhållande och subtilt spännande. Elise Karlssons roman Linjen makar sig fram i ett lättläst och lugnt men aldrig stillastående tempo, och med stimulerande tankar och iakttagelser som en extra krydda i den vällagade anrättningen. Utmärkt alternativ för solstolen i sommar. Rekommenderas.IMG_1137

Stomu Yamashta & vänner.

3 svar på ”Elise Karlsson: Linjen

 1. Måste bara ta en frågeställning angående din åsikt om ekoviner, som till exempel Allt om vin hade som tema i sitt senaste nummer.

  Själv beställer jag hem dem viner som jag tycker är goda. Är det dessutom en ”intressant” producent som till exempel C. Davenne är det också en faktor att ta hänsyn till. Inte direkt avgörande men ändå inte helt ovidkommande när jag skall ta fram plånboken.

  Är inte riktigt bekväm med dem så kallade ekovinerna, mest kanske för att jag inte är så insatt i ämnet. Går det verkligen att få ut samma mängd druvor med ekoodling?

  Om inte så faller hela idéen, för om inte konsumenten är beredd att hosta upp en större summa för dem vinerna kan dem vara hur mycket eko dem vill. På lagerhyllan gör dem ingen nytta.

  En annan aspekt är väl själva hanteringen i logistiken. Om det produceras ekoviner men transporten sker via urgamla lastbilar faller även där resonemanget.

  Puh, mycket att hålla reda på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *