Förbud mot barnradio i P4!

Rattar in Radio Stockholm för att kolla hur storstadens lokalradio skiljer sig från den ofta finfina mjölkbordsrapporteringen ute i landet. Jodå, det handlar om ”Hundarnas ö” och är så infantilt – bland annat funderar de båda programledarna över om kungafamiljens hundar har egna livvakter, ”det kan man ju verkligen undra” – att Boolibompa framstår som ”Snillen spekulerar”. Vi står nu inför frågan om detta är den radio stockholmarna vill ha eller om det är den radion programledarna vill göra. Möjligen kan det vara både och, men knappast varken det ena eller det andra. Och det är mycket oroande. Inte bara för stockholmarna och Sveriges Radio utan också för alla oss andra.PJ HarveyPJ Harvey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *