Förbud mot knivlösa frukostpåsar!

Deutsche Bahns (DB) biltåg med övernattning är en utmärkt idé. Dessvärre brister DB allvarligt i utförandet av sin uppgift, att frakta bilar och människor från Hamburg till Lörrach och servera människorna en anständig frukost. Till biltågets avigsidor hör väckningen klockan 05.30, vilket redan det ger upphov till magnitudmätbar migrän, sötsurt usla uppstötningar och ett flera timmar varaktigt lågmullrande vredesutbrott. Än värre är att de nyss nämnda nypurrade, rasande resenärerna bjuds en frukostpåse innehållande ett rundstycke, smör, sylt och flytande ost från Holland samt Dallmeyer’s Kaffesahne, men, ingen kniv! Med andra ord förväntas den rasande, sömnrusiga och orena – det är tätt mellan de obefintliga duscharna på tåget – resenären inte bara klyva sitt rundstycke med fingrarna, hen förväntas också kleta ut såväl smör som sylt och holländsk mjukost med sina orena handförlängningar! Inget annat att göra än att göra det och ta farväl av konduktören genom en innerlig och kraftfullt kletig handskakning. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot knivlösa frukostpåsar på tyska biltåg!Amon Düül II made in GermanyAmon Düül II!

4 svar på ”Förbud mot knivlösa frukostpåsar!

  1. Har man inte alltid en liten korkskruv med mindre kniv med sig i resebagaget? Borde kunna lösa akuta probem.

    • Det hade man ju, ända till dess säkerhetsfolken på världens flygplatser fick för sig att sno dem utan vare sig pardon eller ersättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *