Himmlerfrillans vänner kommer få sitt straff, var så säker

Den som följer vinifierat vet, att det vore oss främmande att kräva förbud i tid och otid och framförallt att kräva onödiga förbud. Kräver vinifierat ett förbud så är det därför att det ärHimmler synnerligen påkallat. Således tänker vi idag inte kräva förbud mot Himmler-frillan. Istället förlitar sig vi oss på att de förtappade individer som i viss mån i brist på kunskap om vår gemensamma historia och, framförallt, en på avgrundens kant balanserande, djup brist på estetisk blick och, högst sannolikt, ett inte fullt ut väl fungerande och välorganiserat hjärnkontor, att dessa individer kommer få sitt straff och rätteligen tokhånas inom en snar framtid då Himmler-frillan är nya Hockeyfrillan.

Musik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *