vinfierat nominerad till Årets dryckesblogg!

För andra året i rad har vinifierat nominerats till Årets dryckesblogg! Bakom nomineringen står Matbloggpriset, som verkar vara något slags ideellt, varför man förmodligen inte kan räkna med någon fet check om man mot förmodan vinner. Lite rip off där, känns det som. Å andra sidan är det förstås en ära att alls vara påtänkt så vinfierat tänker trots det snålt tilltagna priset inte göra en Wassberg eller Sartre utan accepterar inte utan viss stolthet nomineringen. Må nu bästa blogg vinna och skulle det bli så att något går fel så att någon av de båda andra nominerade vinner så är väl det nästan okej det också.nominerade-dryck-matbloggspHade idag tänkt spela lite Cowboy Junkies men med tanke på nomineringen ovan får det bli lite New York Dolls-nostalgia istället så alla kan falla in i en glad och munter dans med inslag av trans.

6 svar på ”vinfierat nominerad till Årets dryckesblogg!

  1. Kanonkul och välförtjänt.
    Låt oss veta om vi kan påverka utfallet på något vis

    • Tack! Tja, om du och andra HR kan leta upp några jurymedlemmar och muta dem alternativt skrämma dem så de röstar rätt skulle det nog kunna påverka utfallet.

    • Dessvärre vet jag inte vilka som ingår i juryn. Det är ett problem det här när man inte kommer åt jurymedlemmarna för då kan det ju sluta hursomhelst… Lyckas jag leta rätt på några jurymedlemmar återkommer jag. Om inte annat kan du ju i så fall skrämma dem lite med en clown-mask eller så. (Jag tror mer på det där med att skrämma skiten ur juryn än att muta den)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *