Årets Lucia: P J Harvey

Hur bra är inte multimusikanten P J Harvey? Och nu har hon gjort det igen. Visst, The Hope Six Demolition Prject kom för ett tag sedan, men av olika skäl har er utsände i de mest magnifika musikanternas mångfacetterade värld först nu fått sätta öronen i mästerverket. Briljant musik som till och med placerar Let England Shake i bakvattnet. Hatten av. Provlyssning: 1, 2 , 3.p-j-harvey

2 svar på ”Årets Lucia: P J Harvey

  1. Du är säkert bekant med historien men det finns även en bra dokumentär om den osannolika händelsen

    Dock bara en dag kvar på SVThttp://www.svtplay.se/video/11046021/bittra-druvor/dox-bittra-druvor-bittra-druvor

    Än en gång levererar Dox!

    • Tack!

      Jo, jag är bekant med historien, har däremot inte sett dokumentären och kan inte heller se din länk (är utanför Sverige och då fungerar inte SVT Play), men tids nog ska jag försöka se den, har hört mkt gott om den. Och jag hoppas att andra som ser detta och som inte sett ”Bittra druvor” tar chansen ovan och gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *