Nu får det vara nog!

Nu ska jag säga som det är i det här landet med sin media som aldrig säger sanningen! Hur jag vet det? Jo, därför att jag har a-l-d-r-i-g fått säga min mening i PK-media! För de har en massa krav på att det ska finnas källor och belägg för det man säger som om man inte får ha en åsikt eller förutfattad mening i det här landet längre!Var ska det sluta? Någon pension får jag inte heller! Det är skandal hur man behandlar oss som arbetar i det här landet! När ska jag få min pension??? När jag är 65. Typ. Hallååå! Jag vill ha pension nu! Varför ska jag behöva vänta tills jag blir 65? Det mest skandalösa är att det finns en klar överrepresentation av gamlingar, flera 65+, bland landets pensionärer – men det är det i-n-g-e-n som skriver om i PK-media!

I-n-g-e-t fungerar längre i det här kapsejsade vraket till före detta stolt nation vars ställningstaganden för mänskliga rättigheter och namn ärat flög över jorden, det var på den tiden vi hade Flygande tunnan och separatorn, och Gunnar Sträng och Karl XII. Och PK Banken. I morse till exempel fungerade inte min väckaklocka längre! Slut på batterierna! Och inte en polis inom synhåll! Dan Eliasson, när ska du avgå din krumelur som genomför riksdagsbeslutet om polisens omorganisation som om civil olydnad inte fanns? Varför olyder du inte civilt, din kanalj? Eller är det så att det är riksdagsbesluten som plötsligt gäller i den här bananrepubliken?

Och vart tog originalversen till ”Du gamla, du fria” vägen? Den från ursprungsvisan ”Olof Adelin”? Vad var det för fel på ”Så rider jag mig genom sjumilaskog/ me’n andra så söteligen sova”? Va! Snart gör väl någon en cover på Hallelujah också! Men jag tänker inte vara tyst! Jag ska skriva en gnälltweet nu också, det kan ni i PK-eliten fethaja!

Och nu ska jag spela musik, från det djupaste av folkdjupet, musik som i-n-g-e-n spelar, som om den inte vore bra nog för kultur-eliten och därför ska tystas ner! Har någon av er någonsin läst om den här spelningen i media? Nej, tänkte väl det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *