Sökes: sekreterare

Vi är ett inte särskilt expansivt eller spännande företag som nu söker en sekreterare. I dina arbetsuppgifter ligger att serva vår ende anställde och en meriterande och rent avgörande egenskap är om du redan är denne anställde, då syftet med den här tjänsten är att han ska få dubbla löner. Enär företaget inte har egna pengar till den här tjänsten är den avhängig att företaget lyckas övertala skattebetalarna att skjuta till behövliga medel. Under förutsättning att så sker vill vi att Du ska börja Din tjänst snarast. Pengarna behövs. Skicka din ansökan till Torstenson Consulting, Panama.

Musik.

8 svar på ”Sökes: sekreterare

 1. Tycker att detta verkar vara en tjänst som jag bör söka.
  Har ju ”vissa” kvalifikationer…..
  Lars Thorstensson

  • Det ska erkännas att du med ditt eminenta namn ligger mycket bra till för att få tjänsten. Dock är det min tunga uppgift att informera dig om att bara en Lars Torstenson, den med rätt personnummer, nämligen jag, kan få tjänsten. Detta då det är viktigt att de försnillade skattemedlen utbetalas till rätt person.

 2. Så jobbet är redan tillsatt! Ingen ide’ att söka således!? Det är inte det att jag inte förstår att kravspecen tydligt anger att man redan skall vara anställd men ibland kan man ju ansöka lite på chans.

  • Ingenting hindrar dig från att söka. Alla har rätt att söka alla jobb. Det är viktigt att allt går rätt till. Så jag tycker absolut du kan söka tjänsten. Men det stämmer att den redan är tillsatt.

   • Måste erkänna att jag känner mig kallad. Inte för att störa något redan etablerad lösning för denna tillsättning. Men kombinationen av den vackra bilden på skrivmaskinen som tog 45 år tiibaka till de efterlängtade timmarna i maskinskrivning. Vidare förstår jag inte vad lön har med anställningen att göra!

    • Du är anställd! Vill samtidigt passa på att fråga om det finns någon mer som vill arbeta gratis för mig? Mina enda krav är att Du ska vara arbetsnarkoman, att du ska ge allt för din chef och vara beredda att ta en kula för honom samt, givetvis, att Du alltid ska hålla med honom och titta beundrande för honom så ofta tillfälle gives.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *