Årets Vinimportör

Det till er utsände bland de hemtagande vinfreakarnas understundom illustra och nästan alltid av väldoft och målande beskrivningar fyllda värld Terrfic Wines, har av Sveriges vinskribenter och tidningen Allt om Vin hedrats med den ärofyllda titeln Årets Vinimportör 2019. Som alla vakna HR:are insåg i samband med genomläsandet av den föregående meningen, och som övriga förhoppningsvis strax inser – låt vara att de hopplösa aldrig kommer förstå det – innebär det, att Terrific Wines är typ bäst. Vi firar med kopiösa och oansvariga mängder Clotilde Davenne Crémant de Bourgogne, nr 7725, 149 sek, samt de likaledes under året synnerligen hyllade och prisbelönta producenterna Chiara Condello och Mullineux Family Wines i form av  Chiara Condello ”Le Lucciole” 2015, nr 78607, 799 sek (magnum) och Mullineux Granite Syrah 2016, nr 91806, 699 sek.

Fotnot: Under Terrific Wines tio-åriga historia var detta den sjätte gången företaget nominerades till Årets Vinimportör.

Musik. Musik. Musik. Musik. Musik.

15 svar på ”Årets Vinimportör

    • Självklart är det himla kul för er och välförtjänt men ännu roligare för oss vinälskare som kan förväntas sig fler bra och goda viner. För jag tror och hoppas att utmärkelsen sporrar er att fortsätta ert envetna arbete med att hitta dessa viner som inte bara smakar ljuvligt utan också har tillkommit på ett ansvarsfullt sätt.

  1. Kan inte bli annat med dig som inspirerar oss alla. Din kunskap är så stor!! Skulle vilja ha dig här hemma boende i vårt vinrum samt att vi kan ta med dig på våra semestrar i Provence, tänk vad mkt vi skulle lära oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *