I syfte att få alla att förstå hur viktig salladen är för en rätts fullbordande, visar vi idag en tallrik med Risotto au poulet à la Marie utan sallad och en med. Inte ens den mest estetiskt obegåvade kan undgå att notera det liv och den lyster salladen skänker rätten. Kort sagt är inte kreationen kreerad förrän salladen hittat sin plats på tallriken. Ergo: studera bilderna, låt insikten om salladens vikt komma till er och låt den sakta sjunka in och servera därefter aldrig mer en rätt utan en sallad på tallriken.
Moahahaha!
🥂
Vad säger förresten experten om det fåtal moldaviska och georgiska viner som vinbutikeriet kan erbjuda?
Har dålig koll på utbudet i Sverige, men gissar att det är begränsat och att den intresserade, precis som här i Frankrike, får vända sig till mindre, specialiserade importörer.
Tack!
Haha, tack för ett gott och välbehövligt garv bäste Lars!
/Pål
Blev du glad blir jag glad – tack!
Om du kunde få ihop några såna här kärnfulla råd till, skulle du kunna ge ut bestsellern Kockens klokbok!
Tack, Hans! Ja, så känner jag också.