Förbud förenat med rådbråkning

De årliga ledigheternas och skollovens tid är här och med den kaoset, och inte vilket kaos som helst utan det totala och efterhängsna kaoset, den typen av kaos som förföljer vaneresenären ända in i flygplansloungen, denna annars så lockande oas av lugn och med ett överflöd av drickbart kaffe och, i förekommande fall, bretzel. Detta måste, med självklarhet, få ett omedelbart slut. Kort sagt kräver vi, nu!, ett förbud mot ledighetsresenärer i allmänhet och sådana som är eller drar med sig ungar i synnerhet, och om någon låter sitt barn/barnbarn springa fram och tillbaka i en oas av det nyss nämnda slaget med en liten kärra och i skärande barnfalsett gång på gång på gång på gång skrika ”öuuuuuhuuu, öuuuuuhuuuu” ska dessa, framförallt den ansvarige vuxne men i bästa fall även ungen, rådbråkas på plats och utan onödiga juridiska eller andra diskussioner då det omoraliska och sjuka och direkt samhällsomstörtande i det nyss nämnda är uppenbart, kort sagt: hur skulle det se ut om alla ungar sprang omkring med kärror och lät samhällsomstörtande? Självklart måste ett samhälle byggt på moraliska principer och vårdande civilisationens vackraste uttryck visa handlingskraft då dess grundvalar hotas av vandaler och marodörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *