Wokat tips till Farmer´s

När jag gjorde reklam för Farmer´s Reserve Chardonnay i samband med att vinet släpptes i Sverige (se ”Oktobersläppet 2009” nedan) föreslog jag att man kunde äta smörstekt hälleflundra till vinet. I dagens nummer av Metro föreslår tidningens experter – tillika experter på www.menyse.com – att man ska tillreda en exotisk wok istället.

Det finns inget skäl för mig att gå i polemik med detta, tvärtom citerar jag gärna experterna, som skriver så här under rubriken ”Dryckestips till exotisk wok”: ”Till ljus fågel eller kött går det alldeles utmärkt att välja vitt vin av lite kraftigare snitt. Till het wok, med både syrliga och exotiska inslag, väljer jag gärna ett smakrikt vin med generös frukt och frisk syra.” Och, ja, det vinet är, som den uppmärksamme läsaren förstått, Farmer´s Reserve Chardonnay (varunr. 6538, 94 sek 750 ml, 49 sek 375 ml) och här finns ändå fler mattips till vinet: http://www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=6538&Butik=0&SokStrangar=

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *