Juan Luis Recio

Den gode J L Recio har utsett vad som i hans tycke är Riojas tio bästa viner. Noterar att två Muga – viner tronar på listan (Aro 04 som # 2 och Torre Muga 04 som # 9). Detta gläder mig eftersom jag gillar Muga och tycker att huset gjort en remarkabel tidsanpassning de senaste åren (och så har jag framförallt ett intresse i Terrific Wines som importerar vinerna till Sverige).

Allra mest gläder mig emellertid att Mazuelo de la Quinta Cruz 06 sladdar in som # 7 på Recios lista. Visst tyckte både Miguel (Merino) och jag att vi fått till ett bra vin när 06:an gick på butelj, men att det skulle bli så uppskattat som det blivit vågade ingen av oss hoppas på ens när vi var på ystert humör.
http://blogs.periodistadigital.com/elbuenvivir.php/2008/12/22/p208984

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *