Afrique du Sud 2010

Nous avons reussi le cap! Men det är verkligen smolk i glädjebägaren. Trist med Henry och hans spel med handen. Å andra sidan, vem är förvånad: Henry slänger sig ofta fånigt och vickar ändå larvigare på pekfingret när han visst var off side. Synd att en så bra spelare ska vara en sådan pajas. Trist att den svenske domaren Martin Hansson och hans linjemän missade den uppenbara handen.

Men den verkliga smolken är att kvalificeringen förmodligen innebär att Raymond Domenech får sitta kvar. Suck. Vad är mest värt: att gå till VM eller ha en coach som Trappatoni? Jag lutar åt att hellre ha Trappatoni som coach än att gå till VM… Hm, hur ska vi kunna få honom (eller Hiddink när nu Ryssland missade sin kvalificering) som coach för Frankrike före VM i Sydafrika? Å andra sidan är vilken division fem – tränare som helst bättre än Domenech (såg han inte att laget inte hängde ihop någon gång under matchen mot Irland??? kunde han inte i pausen åtminstone ha gett lite pojklagsinstruktioner typ ”möt bollen”, ”göm er inte”, ”gå på motspelaren”?? låter jag som en typisk tv-soffe-expert?).

Sverige blev i alla fall av med Lagerbäck i och med sin uteblivna kvalificering. På tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *