Beaurenard goes greener

Minsann, när man talar om trollen (se nedan) då kommer ett brev på posten som förtäljer att Domaine de Beaurenard år 2007 påbörjade sin konversion och att man är på väg mot sitt ekologiska certifikat med stormsteg, eller nåja, det tar några år hur fort man än försöker springa, dessutom var det jag som hittade på det där med stormsteg. Dock, och det är sant, säger bröderna på Beaurenard, att de arbetar ekologiskt sedan 20 år, men de har inte tyckt att de behövt certifieringen tidigare. Varför de anser sig behöva den nu framgår inte, men det är väl bara så att de tycker att det känns bäst så samtidigt som eko och klok vattenhushållning blivit säljargument.

För att ta i så det hörs berättar de i samma brev att fr o m nu satsar de också på buteljtypen ”Ecova” – ska de va så ska de va och vi applåderar Beaurenard-bröderna inte bara för deras viner utan också för deras kloka ställningstganden. ecova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *