Regina & Rasputin

Det finns otroligt mycket positivt med försäljningen och nedladdningen via nätet. Nackdelen är att en hel generation blir blåsta, kanske för alltid, på lyckan av att botanisera i en välfylld bokhandel eller skivaffär.

En skivaffär som den i tidigare inlägg nämnda Rasputin är levande kulturhistoria. Fem halvstora våningar fyllda av musik, film, klotter och enormt kunnig personal som genomgående ser ut som de musiker de inte blev eller kanske faktiskt är. Mellan våning ett och två tar man sig via en enkel järntrappa. Sedan är det en trång, nedklottrad hiss som gäller. För att saker och ting inte ska spåra ur körs den, i alla fall oftast, av ung man med långt, flottigt hår och ett trevligt ord på vägen, trots att han tycker att han är coolast i Bay Area.

Bortsett från tidigare nämnda musik köpte jag bland annat också Regina Spektors senaste, Far. Låter som följer.

regina

rasputin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *