Vinets outgrundlighet

Varför dras så många med starkt självhävdelse- och besserwisserbehov till vinets värld? Alla dessa gamla ordningsmän i skolan, vars utmärkande drag är – bortsett från grov självöverskattning och bristande självinsikt – att de försöker hävda sig på den inte fullt kunniges vis: genom att märka ord och notera varje misstag begånget av andra och framförallt av någon i vilkens position de skulle vilja vara.

8 svar på ”Vinets outgrundlighet

  1. Nej, man ska hoppa från Vinets outgrundlighet 2.0 till Vinets outgrundlighet (vilket jag hoppas man gör?). Lite fånigt kanske…

  2. Nej, man ska hoppa från Vinets outgrundlighet 2.0 till Vinets outgrundlighet (vilket jag hoppas man gör?). Lite fånigt kanske…

  3. PS Nu fattar jag vad du menar: man hamnar på kommentaren till Vinets outgrundlighet så att säga, men det beror på att jag inte lärt mig något annat, sorry.

  4. PS Nu fattar jag vad du menar: man hamnar på kommentaren till Vinets outgrundlighet så att säga, men det beror på att jag inte lärt mig något annat, sorry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *