Mycket intressant om Prix d´Amerique

För snart ett år sedan var jag och tittade på 2009 års Prix d´Amerique i Paris. Det som imponerade mest på mig den dagen var en häst som inte gick i storloppet, nämligen fyraåringen Ready Cash. Jag var till och med så till mig att jag meddelade vänner som inte brydde sig, att Ready Cash är tillräckligt bra för att vinna Prix d´Amerique 2010. Visst, han är för ung och oerfaren för att ha en chans mot äldre, formtoppade monster som Meaulnes du Corta , men jag tror fortsatt på Ready Cash. Det som talar mot honom är att han verkar ha fått den pinsamt ojämne kusken Jos Veerbeck i sulkyn, varför risken är stor att hästen blir bortkörd. Med rätt lopp vinner han, det tror jag fortfarande. Någon som bryr sig?

Trav är bäst på finska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *