Opera i Veneto & kalvkotlett i Trentino

Nästa gång ni kör genom Trentino, kanske på väg till en bra Opera i Verona (säsongen startar med Turandot 18 juni i år…), måste ni bara köra till San Michele all´Adige, gå in på Da Pino och beställa en kalvkotlett. I min jakt på köttbitarnas köttbit tvingas jag konstatera att Da Pino sitter på en kalvkotelett som är om inte en seriös utmanare till titeln kalvkotletternas kalvkotlett så bra nära i alla fall. Bäst efter köttbiten själv är att restaurangen måste drivas av en artist eller på annat vis slarvig och oansvarig person eftersom det, relativt sett, är gratis.

Han lär inte sjunga på Arenan 18 juni, men han sjunger här och nu för er, ur Turandot och den här lär vi heller inte få se på Arenan 18 juni, men han gör sitt ur Turandot här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *