Bada i Dnjepr

Just där den väldigaDnjepr klyver Kiev i en östlig och en västlig del är den stor nog att sluka öar. Dessa öar har finurligtvis begåvats med tämliga väl tilltagna sandstränder. Detta har i sin tur gett Kiev ett flertal fina badstränder mitt i staden. Fram till för fem minuter sedan var det fortfarande många badande på stränderna – det är ganska ljust här fortfarande och temperaturen ligger runt 25 + och då ska man komma ihåg att Kiev ligger två tidszoner ost om Sverige, dock ingen sommartid så i skrivande stund är vi en timme före – men nyss bröt ett hastigt övergående åskregn ut och badstränderna – i alla fall stränderna jag kan övervaka från mitt hotellfönster som hotellet är en pråm i Dnjepr – ödelades snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *