Blommor & bin & pesticider

Läs först den här länken till DN och sedan den här till CNN. Fick tipset från en trogen vinifierat.se-läsare som tyckte att fler kunde göra samma upptäckt som han. Som alltid gäller det att ifrågasätta såväl källor som rön, vilket, som synes, DN inte gjorde den här gången.

3 svar på ”Blommor & bin & pesticider

  1. Att DN inte källgranskar ordentligt är inte helt överraskande – det är inte första gången de propagandatvättar läsarna hjärnor.

  2. Har ar kommentaren jag skrev i DN. ”sok pa de olika forskarna och deras universitet parat med Monsanto och ni kan se alla har , eller har haft, ekonomisk koppling till Monsanto. Det har ar som att lata raven vakta honshuset. Monsanto har tyvarr fatt in en jordbruks-minister och en domare i hogsta domstolen i US goverment, och det betyder att de har fritt fram med vad som helst inom GMO.
    Den Italienska undersokningen och de steg man tog, visar klart att de hittade orsaken till CCD.” Detta ar ett stort falsarium och fraud for att skydda universitetens och forskarnas sponsorer. DN bor dra tillbaka artikeln och publicera en ursakt. Svenskar bor gora som Haiti gorde med 475 ton av GMO fro…. Burn it. /nokoma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *