Mazuelotjat & -försäkringar & Vinmässan i Östersund

Tusentals vinifierat.se-läsare och Mazuelo-fans har hört av sig och undrar hur det går för årets upplaga av Mazuelo de la Quinta Cruz och jag kan avslöja att den plockas i morgon. Inte perfekt mognad i år, men tillräckligt för att vi ska kunna hitta rätt ek-strategi och få till ett bra vin. En av fördelarna med den i sig svåra Mazuelo är att den faktiskt så gott som alltid går att få rätsida på – såvida man inte skördar på tokomognad förstås, men det kan jag försäkra att Miguel (Merino) och jag inte gör. För er som brinner av iver att få veta vad jag nu ska göra kan jag berätta, att nu åker jag till Östersund och talar om Syrah på Kvalitetsvinmässan, som i år tioårsjubilerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *