Nytänk i Chile & Maipo Andes

Enligt Cristian Naretto på Perez Cruz har så äntligen chilenarna bestämt sig. Den nya lagen, decreto 464, delar in landet i tre avlånga delar, Andes, Entre-Cordilleras och Costa. Detta kan man sedan lägga till sin egen tidigare appellation. Till exempel Perez Cruz kan framöver sätta ”Maipo Andes” på sina etiketter. På tiden. Detta är en utmärkt upplysning för konsumenten för hur man än vrider och vänder på saken är det stor skillnad inom de chilenska appellationer som sträcker sig från Anderna i öster via inlandet till kusten i väster. Möjligen ska i sammanhanget tilläggas att det nya dekretet ska publiceras för att vinna laga kraft, något som enligt Cristian är på gång i skrivande stund. Nyfiken på hur Maipo Andes smakar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *