Dags att deklarera vinet? Vintips!

Påstod att det är säkrast att handla vin för 100+, men det är klart att det även finns enstaka russin i Under100-kakan också. Har tidigare nämnt Fasoli Ginos Soave Borgoletto, ett snyggt, rent och välgjort vitvin från en av Italiens verkliga eko-pionjärer. Såväl den sympatiska odlarfamiljen som vinet smetar gärna fast sig vid hjärtat på den som gillar sympatiska eko-odlare och smäckra, eleganta viner. Den som söker kraft och ek får däremot leta vidare. Soave Borgoletto finns i Systembolagets så kallade T3-sortimentet, varför man brukar få beställa hem det. Pris: löjligt låga 72 sek.Läs mer här. Om jag har ett personligt intresse i det här vinet? Absolut, men, tro det eller ej, framförallt därför att det är ett bra och synnerligen reko vin från en synnerligen reko odlarfamilj. OBS! Inte bara jag tycker om Fasoli Ginos Soave Borgoletto, utan även GP och Tasteline (AB/SvD), för att nu nämna några av alla dem som gett vinet toppbetyg i Sverige under det senaste året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *