Vinifierat avslöjar: De franska handbollsspelarnas hemliga diet!

Vad är det som gör camemberterna så oövervinneliga i handboll (OS-, VM- och EM-mästare för er som har nollkoll på viktiga skeenden i samtiden)? För att svara på den heta frågan måste vi gå tillbaka till Gunde Svans glansdagar. Denne visade för världen vikten av rätt diet. Idag vet vi att om inte atleten äter rätt, står den sig slätt. Ergo är tiotusenkronorsfrågan i dessa dagar då den frankiske handbollsspelaren förefaller oövervinnelig: Vad äter camemberterna annat än camembert? För att ta reda på detta bodde jag för några nätter sedan på samma hotell som ett franskt elitlag i handboll och det visade sig att den stora hemligheten är frukosten som består av… pannkakor, pain au chocolat och kokt skinka och till det en stor kopp varm choklad. Staffan Olsson & Co, ingen orsak och nej, behövs inga pengar för tipset, se bara till att ta guld nästa gång (och lägg gärna ett gott ord hos Nike åt mig).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *