Sensationell vinfilm funnen!

En trogen vinifierathangaround tillika nostalgiker och vinvän skickade den här länken och uppmaningen ”se den!”. Sagt och gjort och visst är det fint? Är månne den lång- och snyggspottande gentlemannen i filmens början ingen mindre än den legendariske lång- och snyggspottaren Bengt Risberg iförd AB Vin- & Spritcentralens provarrock? Och hur ekologiskt korrekt var inte det gamla systemet med tåg, båt och härtappning?

2 svar på ”Sensationell vinfilm funnen!

  1. Kul film. Provarna som provade vin ombord på Vinia i Årstadal var Harry Brant som var chef för Vinlagret och som jag efterträdde så småningom. Tillsammans med honom provade Bolin, som var ”kontorschef”. Kommer inte ihåg hans förnamn, han hade en bror som jobbade på HK och han hette Lennart Bolin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *