Vinreklam 5.0: Påskens cloutilde

Den här vinreklamskarusellen snurrar bara fortare och fortare (se nyss inlagda reklamsnuttar, rena TV3…) och nu får det vara slut i och med detta tips på vitt i påsk och vad tror den trogne vinifierat-följaren att jag tipsar om när det kommer till vitt om inte Clotilde Davenne och hela batteriet av Chablis, Saint Bris och Bourgogne? Kan köpas här. Avseende Clotildes Bourgone Blanc håller 09 på att ta slut redan nu. Kan dock lugna alla Clotilde-vänner med att 2010, som jag provade tillsammans med henne häromveckan, är ändå bättre – låt vara att den kanske kommer att vara lite tillknäppt i början (eftersom den buteljerats så nyligen). Å andra sidan är det inte första gången vi får kastrullera Clotilde.

2 svar på ”Vinreklam 5.0: Påskens cloutilde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *