Vinreklam: Knastrande krispig, charmig champagne

Vi förflyttar oss tillbaka till december 2010. Twosonkollegan och jag är på uppdrag i Champagne – jo, vi hamnar misstänkt ofta där… – och bland annat knackar vi på hos Champagne Guy Charlemagne i Mesnil. Vi får en provning som heter duga och mitt i allt det goda visar Charlemagnarna upp ett nytt vin, en Brut Nature som är som en sen, tyst, gnistrande klar vinterkväll, då månen lyser upp den orörda snön, där den ligger framför den lätt frusne vandraren på hans färd genom skogen, på väg hem till stugan, som ännu inte syns, men som avslöjar sig, i den friska luften, där den inbjudande doften av gran, som smäller och knastrar och brinner i den öppna spisen, kan anas. När Twosonkollegan och jag ojat oss färdigt frågar vi till slut vad den här härliga turen i vinterkvällen kostar. Svaret får oss att inse att Charlemagnarna inte har alla hemma. Men det är å andra sidan inget problem för oss konsumenter som kan hinka rikliga mängder av vinterkvällens droppar utan att vara sig skämmas eller bli skinnade. Eller vad sägs om 289 ynka spänn för en riktigt bra Brut Nature? Kan köpas här.
Och här kan man höra Anna Ternheim.

1 svar på ”Vinreklam: Knastrande krispig, charmig champagne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *