Vinreklam 2.0: Prisvarierad påskskumpa

Snart är påsken över oss med sina häxor, harar, ägg, fjädrar, ris, sillar, nubbar, lamm och allt annat som hör till. Det är lätt att tappa fokus när det är så mycket att göra och så mycket som ska köpas. Därför är det bra att beställa Påsk-skumpan redan nu och när man ska göra det är det tryggt att veta att det finns några flaskor Mesnillésime 2002 kvar på Systembolaget. Kan köpas här. Perfekt påsk-skumpa. Om någon nu tycker att det är mycket som kostar på i påsk och att man kanske ska försöka pruta en hundring eller så på champagnen, ja, då finns denna utmärkta Grand Cru Blanc de Blancs för under trehundringen!

2 svar på ”Vinreklam 2.0: Prisvarierad påskskumpa

  1. Tack för behövligt tips, snart studenttider och bra att få tips om grejer som faktiskt är bra. Champange kan annars lätt bli en besvikelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *