Vinreklam 3.0: Snuskbillig succérosé

Ni som följer vinifierat har koll på hur jag haltade runt i Tavel för ett år sedan och letade rosévin, ni har också koll på att Systembolaget köpte in det där vinet, och nu har det lanserats (1 april). Hur det gick? Min blygsamhet förbjuder mig att berätta det och istället för att citera majoriteten av de svenska vinskribenterna nöjer jag mig med att förse er med det här ganska för mottagandet typiska klippet. Och så mycket mer har jag inte att tillägga (hälsan tiger still, ni vet). Finns i varannan butik ungefär, men kan förstås också beställas: Les Lauzeraies Tavel (varunr 2724, snuskigt billigt med tanke på allt jag fått utstå för att förse er med den här godsaken, blott 95 sek)

1 svar på ”Vinreklam 3.0: Snuskbillig succérosé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *