Inbjuden med bakfoten

Någon som är skogstokig eller möjligen intill dumhet naiv eller måhända både och i kombination med en upptågsmakaranda som heter duga har fått det mystiska infallet att bjuda in mig som representant för ”min region” i en stort upplagd mattävling med både TV-inslag och Alain Ducasse! Eller kan inbjudaren ha fått allt om bakfoten och fått för sig att mina påstortellini faktiskt är en delikatess?

6 svar på ”Inbjuden med bakfoten

  1. Jag tror inte du skall utgå ifrån att påstortellinin har fått ett genombrott i kullinariska kretsar, så ta ett gott råd från en god vän, ställ in, eller intensivstudera någon enkel rätt, tex coq au vin eller något liknande.

  2. Möjligen kan du anmäla dig själv, men för guds skull glöm påsarna hemma (i vart fall de med totellini i).

  3. Precis som Görans säger är det nära och käras uppgift att motivera och pusha men också att sätta ner foten och säga ”nej!” när det behövs. i detta fall har jag inte riktigt bestämt vilket av dem det lutar åt… (skulle nog, trots allt, vara rätt stolt om dina påstortellini kom med i nat. tv…)

  4. Precis som Görans säger är det upp till oss nära och kära att pusha och motivera alternativt sätta ner foten och avråda med ett vänligt men bestämt ”nej”- i detta fall vet jag dock inte vilket av alternativen jag ska välja… (för visst vore det lite kul om påstortellinin kom med i nat. tv?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *