Bistro du Sommelier 2.0

Jo, hängde förstås på bistrot en del andra kvällar också och provade en och annan Bordeaux. Enligt min gom är Conseillantes nya andravin Duo de Conseillante 2008 mycket bra. Inte dumt alls är La Dame de Montrose 2005. Viss besvikelse är Reserve de la Comtesse 2007 medan La Chapelle de la Mission Haut-Brion – eller Haut-Briones, som min klämkäcke kompis och Mazuelo de la Quinta Cruz-partner Miguel Merino, från Briones, döpte om vinet till – klarar sig helskinnat genom den nagelfaring viner alltid utsätts för på det här stället, där allt som oftast mer eller mindre professionella vinmänniskor sitter och gör sig viktiga med mig i spetsen.

2 svar på ”Bistro du Sommelier 2.0

  1. Jag tycker också väldigt mycket om Miguel, men pussa på… räcker det om jag nyper honom lite i ena kinden och hälsar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *