Vinifiktioner – en måste-bok

I september kommer inte bara den på vinifierat.se varmt rekommenderade faktaboken ”Vinprovning” utan också årets måste-bara-ha-bok ,”Vinifiktioner”. I korthet är det en novellsamling med 13 sinsemellan olika texter som dock har det gemensamt att vin på något vis förekommer i varje berättelse. Novellerna heter spännande saker som ”Vinlånet på Lamu”, ”Kommissarie Flaubert gör rätt fast det blir fel”, ”Sista dagen i Herculaneum” och ”Backanalen”. Kul och välskrivet. Hur jag vet det? Jag har faktiskt skrivit den tillsammans med Bernt Danielsson så det är klart att jag vet det. I september, som sagt.

2 svar på ”Vinifiktioner – en måste-bok

  1. Hej Annika och trevlig sommar själv! Normalt ska boken finnas ute i boklådorna och via nätbokhandlarna som vilken annan bok som helst fr o m cirka 1 september – ibland kan det dröja ett par veckor innan den dyker upp överallt, men normalt ska den definitivt finnas ute i mitten av september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *