gratissaker.com, storuman, nakenbilder, sex noveller, sex & guess her beaver

Vill direkt be dig som hamnade här på vinifierat.se sedan du sökt på något ord i rubriken om ursäkt. Det är lika bra att erkänna: du är utnyttjad. Här finns varken nakenbilder, bävrar eller gratissaker. Rubriken ser ut som den gör därför att den omfattar de enligt bloggportalen sex mest sökta termerna den senaste veckan och tanken med rubriken är att för en dag kraftigt öka antalet besökare på vinifierat.se så att jag nästa gång jag umgås med andra bloggare sådär lagom avmätt kan säga något i stil med ”besökare? vet inte riktigt, men senast jag kollade, runt första oktober, var det 67 345 besökare den dagen…”. Men när du nu ändå är här kan du passa på att beställa ett exemplar av ”Vinifiktioner” – i den finns en form av nakenbild inspirerad av Picasso, noveller och, låt vara väldigt lite men ändå, sex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *