Big Boys Gone Bananas & det fria ordet

Det är cool med polare som är med på Sundance Film Festival och man kan, tveklöst, sola sig i deras glans och själv känna sig en aning cool av bara farten, men för en gångs skull är inte huvudsyftet med det här inlägget att än en gång mellan raderna säga, att jag är nog ganska cool jag också. Det här inläggets syfte är istället att förbehållslöst stötta Fredrik Gertten & co i deras kamp för det fria ordet och, för den delen, mot de skygglappade stollarna på Dole. Här kan man läsa mer om den nya filmen, Big Boys Gone Bananas, som går upp på Sundance Film Festival idag, och här kan man läsa om hur man stödjer det fria ordet. Känner ni att ni föredrar det fria ordet framför motsatsen, men ändå är tveksamma till att stödja det, eller rent av för lata, kan ni alltid roa er med att läsa den här i NY Times nyligen publicerade artikeln och sedan skämmas en skvätt. Tips på ett vin som jag vet att Fredrik tycker om.

 

2 svar på ”Big Boys Gone Bananas & det fria ordet

  1. Jag hejar också på Fredrik Gertten och stöttar kampen han för!
    Kul blogg för övrigt detta!
    Får jag länka hit?
    /
    Sol i blick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *