Naturvin igen

Här en länk till vad som enligt VinNatur är ett måste för naturvinsnörden och som i övrigt är intressant för den som bara vill lära sig mer om företeelsen. Här en länk till en text om, ja exakt vad vinklingen är är inte helt klart, men lite om en missnöjd importör, lite om en ännu inte publicerad artikel av mig om naturviner, lite om Systembolaget och ja, läs själva och missa framförallt inte min artikel i Allt om Vin i slutet av februari – en artikel som bland annat vet att berätta att naturviner inte nödvändigtvis är det samma som vin utan tillsatser och bekämpningsmedel.

2 svar på ”Naturvin igen

  1. Hej! Väldigt bra och konstruktivt svar ang art Livets Goda och bra att du tog dig tid/ ork på att ens svara med tanke på hur otroligt dåligt underbyggd den var.
    Ett litet ps är ju att det är ganska lustigt att snubben inte verkar vilja sälja sina viner (ang reklam/ lansering)- känns som att det finns 2 alternativ, antingen är han fgelciterad, vilket ju inte vore så konstigt- el så har han missuppfattat hur världen ser ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *