Om vinsten & stensäkert vinmakeri

Enligt Foodwire har en brittisk vinmakare vid namn Ian Hutcheon gjort ett vin smaksatt med

VInsten på väg mot Jorden

en 4,5 mijarder år gammal meteorit från asteroidbältet. Påpassligt har han kallat vinet ”Meteorite”. Såväl storslaget som smågulligt är syftet med hans vin: ”När man dricker det här vinet, dricker man element från solsystemets födelse,” säger han enligt Foodwire. För egen del har jag vid ett tillfälle begått misstaget att lägga in en flintasten i en tank för att hålla marc-filtret på plats. Trots upprepade försök att övertyga ett knippe väl utvalda vinhandlare, kända för sin dumhet, gick det inte bättre än att det vinet fick säljas, billigt, som bulkvara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *