Bobonne & Mons

Franska kvarterskrogen Bobonne på Storgatan är sedan länge inte en av, utan rent av vinifierat.se:s favoritkrog i Stockholm. Alltid vällagad, bra mat, avspänd atmosfär, synnerligen trevligt bemötande och alltid många kul viner på glas och, för att lugna er som blev nervösa, flaska. Nu har folket bakom Bobonne även slagit till med ett brasserie på Birger Jarlsgatan i form av nyöppnade Mons. Tydligen är det ingen genomtänkt tanke, men inredningen är tilltalande vintage, maten, föga förvånande, utmärkt, personalen trevlig och duktig även här och ja, Bobonne har fått konkurrens av sig själv. Två bra krogar att utforska. Gång på gång.

1 svar på ”Bobonne & Mons

  1. Kan enbart hålla med: Bobonne är STHLM:s bästa ställe!- om Mons når Bobonne till fotknölarna är detta ett ställe som måste provas direkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *