Rysk krake söker make

Om du är en homosexuell man och drömmer om en officiellt straight man, som i sin iver att

”Konstitution? Nej, det vet jag inget om.”

dölja sitt rätta jag och sina innersta lustar uttrycker sin latenta homosexualitet genom att i varje läge agera mer homofobiskt än någon annan, och som ser ut som Peter Griffins ryska bror, ja, då är Vitalij Milonov mannen för dig. Med tanke på att han i skrivande stund, upphetsat, driver igenom lagar som tar St Petersburg till en stenåldersnivå avseende sexualsynen men som i själva verket  är ett rop på hjälp, kan man anta att han just nu är synnerligen mottaglig för rätt sorts propåer. Först till kvarn… Vacker men opassande musik, väl?

3 svar på ”Rysk krake söker make

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *