Kopiera & handla musik & Årets album redan här

Såg i Figaro att försäljningen av musik efter flera års nedgång nu vänt upp i Frankrike. Inget att förundras över. Som en genom åren om inte gigantisk så i vart fall fanatisk storkonsument av köpemusik, har jag också alltsedan kassettbandens tid kopierat enorma mängder musik. Kort sagt tror jag att ett sunt kopierande motiverar lusten och viljan att

Årets album redan här

köpa musik. Å andra sidan är det inte konstigt att konsumenten inte vill köpa ett album av en ”enlåtsartist” eller betala omusikaliska marknadsförares löner eller ohemult mycket för en CD/vinylskiva med ett konvolut som inte bjuder på något mer, till exempel vackra bilder, texter, fakta om musikerna och så vidare. Tyvärr kan jag inte bjuda på en låt från ”Årets album” ity det går inte att hitta några låtar från det på youtube ännu. Vilket album det är? Blue for Two – Tune the Piano and Hand Me a Razor. Å andra sidan spelar det ingen roll för ni kan lika gärna beställa det med en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *