Perez Cruz: Prinskorvars vin, viners Prins

På tal om alla dessa vandringshistorier som berikar vår vinvärld, är det fascinerande med

Prinskorvars vin, viners Prins

alla drycker som varit Winston Churchills favoritdryck och alla sorter han drack en flaska av varje dag. För att nu inte tala om alla viner som sägs ha gett upphov till uttryck som ”Ett vin för kungar, Kungars vin” och ”Vinernas kung, Kungarnas vin”, och alla kungar, och i förekommande fall drottningar, detta skulle ha gällt. vinifierat.se är stolt över att nu kunna bidra till denna kulturhistoriska flora genom att, efter långa och utmanande test, kunna slå fast att Perez Cruz är ”Prinskorvars vin, viners Prins”. Henrik IV döptes i Jurançonvin, Bullen sköljde ner sina korvar med Perez Cruz Reserva Cabernet Sauvignon. Fler som gillar vinet.

 

2 svar på ”Perez Cruz: Prinskorvars vin, viners Prins

  1. Har just njutit av ett glas (som rymmer typ 58 cl) av nämnda vin, till en pizza med ett antal olika ostsorter på. Prinskorv i all ära (höll på att skriva öra, kanske pga mängden konsumerat Perez Cruz som gör att man lätt blir på örat), men för en vegetarian sedan 22 år är det inget alternativ. Dock smakade det alldeles förträffligt till ovan beskrivna maträtt. (Förmodligen passar det också bra till bloggredaktörens paradrätt ravioli). Det lär bli en favorit detta fantastiska vin!

    • Tack för tipset, Björn: jag noterar att Perez Cruz inte bara är det perfekta prinskorvsvinet utan sannolikt också det perfekta vinet för såväl pizzerian som vegetarianen! Kommer inom en snar framtid att testa Perez Cruz med en ostvarierad pizza…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *