Vår igen: mer rosé!

Nu säger de meteorologiska prognosmakarna det igen: det är vår! Och nu tror vi på dem igen och ropar på rosé igen och vad är då bättre än ”Årets rosé”? Således rekommenderar viniferat sina hängruntare att snarast begiva sig åstad och länsa sin systembutik på alla kvarvarande 2010:or av Les Lauzeraies Tavel. Varför? Är inte 2011 minst lika bra med tanke på att 2011 är ett så fantastiskt rosé-år i området? Jovisst är det det, men, det förtjänar att upprepas, att de här kalkstensvinerna från Tavel alltid vinner på lagring och snart är, av lättförklarliga skäl, 2010:an slut. Avslutningsvis följer efter ett kolon, ganska snart, en massa siffror. Strunta i dem. De är därför att var och en av dem länkar till en nätartikel som ni inte behöver bry er om, men som lockar intet ont anande nätartikelläsare att klicka in sig på vinifierat och bli fast för alltid: 1, 2, 3, 4 , 5.

1 svar på ”Vår igen: mer rosé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *