Robert Sinskey, Supremes & Smashing Pumpkins eller Cabernet franc åt folket

Nå, hur gick det?! undrar alla Cabernet franc-älskare i allmänhet och hängivna fans och

Doktor Sinskey

vanekonsumenter av Robert Sinskeys Cabernet franc i synnerhet, kunde du ordna mer Cab franc åt oss i Sverige? Eller var det där inläggetom att du skulle försöka ordna biffen, eller i vart fall Cab francen åt oss, bara pompöst poserande i skrift? Det där sista vill jag låta stå oemotsagt, för vem gillar inte att posera pompöst i skrift?, men visst har jag ordnat biffen, eller i vart fall Cab francen! En pall 2006 kommer att nå Sverige vad det lider och vi får även en garanterad tilldelning av den lilla mängd som därefter gjorts och den ändå mindre mängd som från och med nu görs.

Vinmakare Jeff

Och, ni ska veta att det inte bara blev så av en ren händelse, ingen, jag upprepar ingen, har rimligtvis slickat Robs och vinmakare Jeffs stövlar lika grundligt som er utsände. Men det är det värt. Tillsvidare finns lite 2005 kvar i lager i Sverige och missa för all del inte heller Doctor, jo, han kallas så för han är det, doktor, Sinskeys Marcien, som är i toppform just nu. Vi lyssnar på två fina låtar med, i tur och ordning, The Supremes och The Smashing Pumpkins. Två val som Doctor Sinskey kanske skulle uppskatta. Avseende Smashing Pumpkins är rekommendationen, att Siva ska avlyssnas tre gånger dagligen och på

Smashing Smashing Pumpkins

mycket hög volym

2 svar på ”Robert Sinskey, Supremes & Smashing Pumpkins eller Cabernet franc åt folket

  1. Vill bara förtydliga att 2005 redan är ett minne blott och att 2006 redan kommit till Sverige. Levereras till den som skulle vilja beställa vilket jag tycker att alla ska göra.
    Mvh
    Terrific

    • Tack för den preciseringen. Med tanke på att inlägget är ca 1,5 år gammalt kanske även 06:an snart är slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *