Grekland, Sinskey, Flinck, Innebandytränaren, BFT & Cortex

Vi får ständigt höra, att om inte Grekland gör si eller så, blir det mycket värre. För vem? bör

RSV Cabernet Franc - på upphällningen

man kanske då och då begrunda. 2. Okej, glöm mina glada tillrop om våren. Tydligen är vintern här igen. Satsa på en tungviktare istället: Sinskey Cab Franc (OBS! hett insidertips till viniferats hängruntare: Sinskey har slutat göra det här vinet; jag ska dit om ett par veckor och försöka förmå dem att göra åtminstone en liten volym varje år, men vill man vara säker på att få njuta fler flaskor av RSV Cab Franc är det nu som gäller). 3. Hm, grabben (alias Innebandytränaren) behöver fila på såväl sin förmåga att använda åtminstone tre procent av hjärnans kapacitet, och gärna då ett uns av vardera hjärnhalvan, och kanske också en aning på språket, men på det stora hela taget har han ett uttryckssätt som skulle kunna ge honom en plats i vinets värld. 4. Sedan har det inte heller undgått vinifierat.se, att Josefsson varit taskig mot Flinck, däremot är det mindre klart på vilket sätt eller om vinifierat verkligen bryr sig eller om det här kanske bara är ytterligare en kupp för att få folk som läser den meningslösa artikeln i AB att klicka in på vinifierat och upptäcka en mycket bättre värld. 5. Vi har alla ett val: Innebandy i Ängelholm eller vinifierat; AB eller vinifierat; rosé eller rött; Blue for Two eller Cortex. Vad väljer du?

2 svar på ”Grekland, Sinskey, Flinck, Innebandytränaren, BFT & Cortex

    • De behöver CF-druvorna till succévinet Marcien. Dessutom, gissar jag, beror det på samma skäl som gör att min uppdragsgivare Hedges inte vill saluföra en ren CF, trots att vi år efter år får fram en CF som inte borde vara möjlig att skapa på Red Mountain: det finns ingen efterfrågan på CF i USA och i den mån det gör det är det kopplat till ett lägre pris. Det där är trist för det finns otroligt mycket bra CF ute i världen, men den används så gott som alltid för att förbättra blandviner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *